Loading...
Publicitat i màrqueting 2017-09-22T19:47:44+00:00

PUBLICITAT EXTERIOR I MÀRQUETING

CAMPANYES DE PUBLICITAT EXTERIOR EN SUPORTS FÍSICS

Espais publicitaris al Vallès Oriental, tòtems, tanques publicitaries, anuncis i suports als pàrquing de Granollers. Un mitjà que aconsegueix un gran nombre d’impactes visuals de manera continuada al seu públic objectiu.  Ideal pel seu ROI (Retorn d’inversió)

Perfecte per dur a terme:

  • Campanyes de branding/marca
  • Senyalització del seu punt de venda

Tots els nostres suports estan situats estratègicament a entrades i sortides de les poblacions i a pàrquings exteriors/interiors de grans superfícies, on passen un gran volum de vehicles i persones diàriament.

MÀRQUETING – INBOUND MÀRQUETING

Definirem Inbound Màrqueting al conjunt de tècniques de màrqueting que es basa en atreure l’interès del consumidor mostrant el que el teu producte o servei fa i com el pot beneficiar abans que ho compri, tot amb un contingut de qualitat.

El màrqueting ha evolucionat i ha passat de ser direccional, on la marca llançava el producte al consumidor de manera directa i gairebé agressiva a un màrqueting unidireccional on la marca fa partícip al consumidor i transmet els beneficis del seu producte.

Els consumidors han canviat la seva manera d’actuar i davant tanta informació tòxica, publicitat sense valor i correus brossa han modificat la seva conducta de compra.

Cada vegada més el consumidor busca a Internet, s’informa i posteriorment compra… una vegada valora els diferents productes, comparar preus, opinions d’altres consumidors i fins i tot influencers, llavors, només llavors, decideix comprar.

Amb el inbound màrqueting, uns continguts de qualitat podem posicionar la seva marca, els seus serveis o productes a la xarxa, perquè l’usuari pugui trobar de manera fàcil el seu producte o servei.

Fem un cafè i parlem? No busquis, permet ser trobat.

ENVIA’NS UN MISSATGE

Si tens qualsevol dubte pots utilitzar aquest formulari, contestarem el més aviat possible o et trucarem per telèfon.

 

Horari laboral:
De dilluns a divendres
8:30 a 13:30 i 15:30 a 18:30

Visites a l’oficina només amb cita prèvia.
Dies de visita:
– Dimarts de 16:00 a 18:30
– Divendres de 16:00 a 18:30