Loading...
Disseny web 2018-02-12T20:20:03+00:00

DISSENY WEB, POSICIONAMENT SEO I MANTENIMENTS

DISSENY WEB A MIDA I SOTA PLATAFORMA CMS “sistema de gestió de continguts”

A IMOC STUDIO GRÀFIC som conscients de la gran importància que té avui en dia la imatge corporativa i virtual d’una empresa, del necessari que resulta poder arribar als seus clients de forma ràpida, àgil i simple.

Realitzant un estudi de les seves necessitats i del seu sector desenvolupem un projecte totalment personalitzat que arribarà de forma fàcil a un públic  potencial, dotant  la seva empresa d’una imatge exclusiva i diferenciada.

Amb aquesta informació dissenyem i programem el seu web utilitzant els últims sistemes, per fer compatible la seva imatge a Internet sobre qualsevol dispositiu.

Actualment la metodologia dels clients està canviat i cada vegada més es compra per Internet, això ja és una realitat. A IMOC STUDIO GRÀFIC desenvolupem pàgines web E-Commerce sota una plataforma pròpia i també amb el motor Prestashop. Ens encarreguem de tenir on-line tots els teus productes per poder arribar al màxim de clients potencials que hi ha a la xarxa.

POSICIONAMENT WEB | SEO

El posicionament en cercadors o optimització en motors de cerca és el procés de millorar la presència i visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels diferents cercadors.

Freqüentment s’utilitza el seu títol anglès, SEO (Search Engine Optimization). També és comú dir posicionament web, encara que aquest terme no resulta tan precís.

Una vegada aclarit en què consisteix el “posicionament web”, explicar-te que en IMOC STUDIO GRÀFIC treballem amb eines que ens permeten optimitzar i guanyar posicions en els diferents cercadors mitjançant l’anàlisi, mesurament d’informació i modificació de codi. De manera que podem apropar el teu producte o marca a un públic objectiu d’una manera més encertada.

Una vegada tinguis la teva web actualitzada t’oferim seguir treballant junts de manera que analitzarem totes les millores de contingut, textos, enllaços, imatges i connexions amb xarxes socials.

Tingues en compte que Google modifica el seu algoritme moltes vegades al llarg de l’any i això afecta l’optimització SEO de la teva pàgina web constantment.

Actualitza’t.

MANTENIMENTS WEB

Avui dia els negocis viuen en permanent evolució i es veuen arrossegats a canvis de mercat constants i per tant a canvis d’estratègia comercials. Per aquest motiu oferim també un paquet de solucions d’actualització i manteniment aconseguint que el seu web sempre estigui al dia.

Encara no t’has actualitzat?

ENVIA’NS UN MISSATGE

Si tens qualsevol dubte pots utilitzar aquest formulari, contestarem el més aviat possible o et trucarem per telèfon.

 

Horari laboral:
De dilluns a divendres
8:30 a 13:30 i 15:30 a 18:30

Visites a l’oficina només amb cita prèvia.
Dies de visita:
– Dimarts de 16:00 a 18:30
– Divendres de 16:00 a 18:30