14 anys d'experiència en el sector del disseny web i en constant innovació oferint solucions adaptades.

Som experts en desenvolupament web: webs corporatives, onepage i e-commerce totalment gestionables

Projectes únics i totalment personalitzats per a cada client on oferir una imatge exclusiva.

La web és la cara visible del teu negoci al món on-line. Et defineix i et ven. És la primera impressió quan algú et busca per internet.

Saps com convertir un usuari a client?

  • Disseny web personalitzat
  • 100% Gestionable pel client
  • Plantilles d’última generació
  • 100% Responsive
  • SEO + UX Ready
  • Friendly URL’S
  • E-Commerce
  • Presencia on-line
  • Optimització del codi
  • SEO Local
Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals

Vols sorprendre els usuaris que trobin el teu web?

Els usuaris donen molta importància al disseny i usabilitat d’una pàgina web. El teu arriba a l’aprovat?
Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals
Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals

Disseny

Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals

Codi optimitzat

Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals

100% gestionable

Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals

100% responsive

Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals

SEO Ready

Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals

Presencia on-line

Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals

SEO Local

Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals

Analítica Web

A IMOC STUDIO GRÀFIC, només treballem amb dissenys web 100% responsive i adaptables a qualsevol dispositiu.

Des de 2005 em adquirit una àmplia experiència en dissenyar i optimitzar cada projecte web de manera que s’adapti a les necessitats reals de cada client. Donem molta importància a la usabilitat de la pàgina web. Orientem l’estètica i el disseny per crear una bona experiència d’usuari (UX).

Quina qualitat té el teu web?
Generem una auditoria web on determinem l’estat general de la pàgina, inspeccionant punts com: el codi, indexació a Google, continguts, links i backlinks, errades, metas, …

Vols posicionar la web?
IMOC STUDIO GRÀFIC compta amb un equip d’experts reconeguts en SEO per Google. En els projectes de posicionament web a Google, ens basem en les directrius de qualitat del cercador, així com en totes les novetats en l’algorisme i actualitzacions periòdiques, essencials per evitar penalitzacions i problemes a mitjà termini. A més, orientem el SEO a les persones i sobretot, a les necessitats dels nostres clients. Perquè si ets únic, hauries de demostrar-ho.

Nosaltres ens encarreguem!

Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals

La teva estratègia SEO a IMOC STUDIO GRÀFIC

Com agencia SEO, el nostre objectiu principal és entendre l’estat del teu Web. Per estudiar el projecte, realitzem una auditoria SEO centrada en tots els paràmetres on-page i offpage contrastats amb la competència en les SERPs (fulles de rànquing de resultats de cerca de Google).

Auditoria SEO
Realitzem una auditoria de tots els factors On-Site i Off-Site rellevants per als objectius de negoci marcats o que es definiran post auditoria. L’algorisme de Google treballa més de 200 factors tant On com Off-Page? A més, l’ordre d’importància varia i influeixen les actualitzacions com Google Panda i Google Penguin. El nostre propòsit és tractar cada projecte SEO com si fos únic. No hi ha una altra forma d’aconseguir l’èxit.

Arquitectura de la informació
És un dels factors SEO més rellevants que afecten la transmissió d’autoritat a les landing pages. El nostre treball és detectar les tendències de cerca i ser coherents amb la usabilitat i navegabilitat de l’aplicació web amb els objectius de conversió.

WPO (Web Performance Optimization)
Treballem els temps en tot el relatiu a WPO de cada landing page objectiu. Així, millorem la usabilitat i augmentem el nostre valor en els cercadors en minimitzar els seus recursos a l’hora d’indexar i rankejar les diferents urls d’un lloc web.

Keyword Research
La keyword research és una eina SEO clau en una estratègia de màrqueting on-line. Ens permet detectar oportunitats i nínxols de mercat així com establir criteris de negoci objectius. És indispensable treballar l’estudi de paraules clau SEO amb minuciositat, criteri estadístic i precisió analítica. IMOC STUDIO elabora un informe amb factors i observacions que marcaran el pla SEO.

Altres factors SEO
Treballem la resta de factors amb la importància que requereixen. La nostra prioritat és optimitzar els recursos disponibles per treure el màxim rendiment. En els projectes més ambiciosos, podem arribar fins a on uns altres no ho aconsegueixen, fins i tot als mercats més competitius i atomitzats. Ens agraden els reptes.

Estratègia i implementació SEO On-Site
Treballem la implementació SEO en totes les tecnologies i assessorem a tercers, per dur a terme una correcta evolució de tots els processos SEO On-Page. És fonamental establir un marc i calendari de treball lògic i plausible.

Desenvolupament constant
En una estratègia SEO a llarg termini, és bàsic el desenvolupament per obtenir els millors ratis possibles i iterar no només en les preferències dels nostres usuaris, sinó dels cercadors i canals d’entrada de tràfic qualificat principals.

SEO Off-Page – Linkbuilding
Arran de l’actualització Google Penguin, el linkbuilding s’ha tornat molt exigent. Utilitzem les estratègies més avançades per evitar penalitzacions. Preval la qualitat a la quantitat, la qual cosa suposa més recursos i temps, és a dir, diners. No obstant això, amb una sòlida estratègia i planificació, podem aconseguir qualsevol objectiu plausible amb els recursos disponibles. Deixa’ns explicar-te com ho fem.

Estratègia de comunicació i continguts
L’estratègia de continguts és vital pel linkbuilding. Gràcies als enllaços interns, aconseguim traspassar l’autoritat des de les pàgines de referència a nostres landing pages i repartir així, el linkjuice des d’enllaços amb l’anchor text adequat, en el text, contextuals i amb keywords relacionades. I és que els continguts en llocs de tercers s’han de treballar amb exhaustivitat si volem treure el màxim partit.

Social Media
Sabies que més d’un 85% de les empreses utilitzen xarxes socials? Encara no ho fas? Optimitza els teus rrss per treure el màxim partit. La capacitat de segmentació, valoració de marques, serveis i productes així com la de generar opinió, són motius més que suficients per incloure-les en una estratègia SEO.

@imocstudio, Agència de disseny web i disney gràfic

Estem segurs que tenim el que necessites!

T’oferim la possibilitat de tenir una reunió gratuïta amb un dels experts de la nostra agència.
A més, rebràs una proposta totalment personalitzada en les diferents àrees de disseny web, disseny gràfic, màrqueting digital, video, entorns virtual, xarxes o 3D.

Explica’ns el teu projecte, els teus dubtes, els teus objectius.
Fes el primer pas amb nosaltres. Sense cap compromís, des d’Imoc Studio trobarem l’estratègia que més et convingui.