Benvinguts als entorns virtuals

Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals

Realitat Virtual (VR)

A IMOC STUDIO som experts desenvolupadors d‘experiències i espais virtuals entre els quals els seus clients, podran navegar a través de vidres de visa 3d com, per exemple, el famós cartró Google, Oculus Rift o Samsung Gear VR, entre uns altres.

Realitat Augmentada (RA)

L’equip d’IMOC ja ha dut a terme diversos projectes amb tecnologies de realitat augmentada, així que tenim l’experiència i la tecnologia per convertir el món real al voltant de l’usuari en interactiu i digital.

Serie d'animació

IMOC STUDIO està capacitat per desenvolupar grans projectes audiovisuals, tals com sèries d’animació 2d i 3d. Tenim experiència, equip humà i equip tecnològic per resoldre totes les necessitats que genera una producció d’aquest tipus.

Post-producció i VFX

Realitzem productes integrats amb processament digital coneguts com a infografies animades o gràfics de moviment (animació 2d), produccions realitzades completament amb càmeres professionals i drones, fins que la mescla de tots dos sorprèn amb integracions 3d i efectes especials de cinema.

Producció audiovisual

Oferim un àmplia gamma de serveis audiovisuals per vendre, presentar, explicar o el que necessites. Desenvolupem produccions íntimes i col·laboracions “sporadic”, amb multitud de serveis complementaris perquè el seu vídeo s’adapti a totes i cadascuna de les necessitats de la seva empresa.

EXPERIÈNCIES I ESPAIS VIRTUALS

Vine a experimentar a l’estudi que és la realitat virtual i realitat augmentada.

Demanar cita prèvia

@imocstudio, Agència de disseny web i disney gràfic

Estem segurs que tenim el que necessites!

T’oferim la possibilitat de tenir una reunió gratuïta amb un dels experts de la nostra agència.
A més, rebràs una proposta totalment personalitzada en les diferents àrees de disseny web, disseny gràfic, màrqueting digital, video, entorns virtual, xarxes o 3D.

Explica’ns el teu projecte, els teus dubtes, els teus objectius.
Fes el primer pas amb nosaltres. Sense cap compromís, des d’Imoc Studio trobarem l’estratègia que més et convingui.