Xarxes Socials

A les xarxes socials tenim l’oportunitat d’interactuar amb els usuaris. Podem oferir-los de manera immediata novetats de la marca, promocions, sorteigs i fer-los particips per integrar-los dins de la marca.

Podem crear una estratègia de social media màrqueting, triant correctament els canals de publicació que utilitzaran com: Youtube, Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin

Estudiem i calendaritzem les publicacions, dissenyem, cuidem el grafisme i generem continguts de valor perquè siguin eficaços.

Mesurem les dades amb les mètriques de les diferents aplicacions i la repercussió o feedback que han tingut per així anar perfilant els següents objectius.

Imoc Studio, agència de comunicació, disseny web i entorns virtuals

Gestió i manteniment de xarxes socials amb anuncis de pagament

  • Creació de continguts
  • Calendarització mensual
  • Analitica o resultats
  • Gestió de promocions
  • Facebook + Ads
  • Instagram + Ads
  • LinkedIn + Ads

Social Media Plan

Treballem amb un pla de comunicació online per determinar posteriorment el focus d’aquesta comunicació. Així, decidim si es centrarà en una xarxa social b2b com LinkedIn o, directament, es dirigirà al consumidor final a través de Facebook o Instagram. També estudiem xarxes socials específiques per a projectes de nínxol o generalistes que presenten oportunitats de negoci significatives en petites xarxes.

Mantenim la comunicació a tot moment. Enviem informes periòdics als nostres clients amb els continguts que provenen de la cura de continguts i que no han estat explotats en els streams de les diferents xarxes.

A més, treballem la gestió de les relacions amb els influencers. Es tracta d’una inversió per a l’empresa i entenem que els nostres esforços d’identificació, segmentació, categorització, captació i convenciment d’aquests líders d’opinió són un dels intangibles més valorats pels nostres clients. El nivell de visibilitat dels influencers en diferents entorns és un gran impuls en la comunicació, promoció i reconeixement de qualsevol tipus de projecte o en la creació de notorietat marca.

@imocstudio, Agència de disseny web i disney gràfic

Estem segurs que tenim el que necessites!

T’oferim la possibilitat de tenir una reunió gratuïta amb un dels experts de la nostra agència.
A més, rebràs una proposta totalment personalitzada en les diferents àrees de disseny web, disseny gràfic, màrqueting digital, video, entorns virtual, xarxes o 3D.

Explica’ns el teu projecte, els teus dubtes, els teus objectius.
Fes el primer pas amb nosaltres. Sense cap compromís, des d’Imoc Studio trobarem l’estratègia que més et convingui.